Talentenshow

Op 31 maart vierden wij onze jaarlijkse Talentenshow, gepresenteerd door juf Alice en gym meester Jorrit. Alle kinderen zagen er prachtig uit en hadden zowel thuis als op school hard geoefend zodat op vrijdagavond de meest gevarieerde talentenshow van Amsterdam Oost te zien en te horen was. Van zang en dans tot acrobatiek, goocheltrucjes en toneelspel. Alles passeerde de revue en allemaal kregen de kinderen hun ‘three minutes of fame’. Plezier, samenzijn en talentontwikkeling stonden centraal deze avond.

Doordat de avond in 2en verdeeld was (eerste de onderbouw, gevolgd door de bovenbouw) was het voor de kinderen mogelijk, om na de Talentenshow, rustig af te sluiten in de klas, waarbij iedereen wat lekkers kreeg om vervolgens een welverdiende echte ‘Barbara-got-talent’ medaille te ontvangen.
De ouderopkomst was erg hoog en de kinderen waren erg trots op hun optredens.
Er wordt nu nog over na gesproken!