Schooluitje

Op vrijdag 21 april zijn de groepen 1 t/m 6 naar de Linnaeushof geweest. 's Morgens om 9 uur vertrokken we met een grote bus en een dubbeldekker naar Bennebroek. Gelukkig zat het verkeer mee en hadden we geen last van files. Even na tienen streken we neer op de picknickplek en konden de kinderen heerlijk hun gang gaan in de speeltuin. De kinderen hebben genoten. Ze hebben heerlijk kunnen spelen op de meer dan 350 toestellen.
We boften met het droge weer en met de inzet van de ouders die als groepsbegeleiders mee zijn geweest. De glijbaan was favoriet, maar ook op de trampoline, op het springkussen en in de klimtoren zag je Barbarakinderen, evenals in de trein en in de trapwagens hoog boven de speeltuin. Al met al is het een fijne dag geweest!
Natuurlijk hebben we ons in de bus weer verstopt voor de papa's en mama's, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, die ons stonden op te wachten bij thuiskomst!
Moe, maar voldaan konden we daarna van een paar vrije dagen genieten. En zoals je aan Ko kunt zien, was dat wel nodig!
De ouders die meegegaan zijn naar Linnaeushof: hartelijk dank voor jullie hulp!!!