28 mei Informatie avond van ouders voor ouders

Een fijne school voor je kind? Hoor het zelf van ouders van de Barbaraschool op het Eikenplein.

Ouders van kinderen op de Barbaraschool organiseren op zondag 28 mei om 20:00 uur, op eigen initiatief een avond om ervaringen te delen en vragen te beantwoorden. Voor alle ouders die op zoek zijn naar een goede en leuke buurtschool voor hun kind.

Vragen of aanmelden en adresgegevens: graag een mailtje naar ehoubaer@hotmail.com.

Voor overige vragen over het ouderinitiatief mailt u naar ouderinitiatiefbarbaraschool@gmail.com