Open dagen voor nieuwe ouders

Welke school krijgt van u het vertrouwen om acht jaar onderwijs te geven aan uw kind?

Het maken van een schoolkeuze voor uw kind is niet zomaar iets. Uw kind is nog jong en in ontwikkeling, wat is belangrijk voor uw kind, waar voelt u zich zelf prettig bij?  Daarom adviseer ik u meerdere basisscholen te bezoeken om een goed beeld te krijgen van de verschillende scholen.

Op de Barbaraschool organiseren we meerdere keren per jaar open dagen voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool. Tijdens deze informatiebijeenkomsten maakt u kennis met de Barbaraschool door middel van een presentatie en rondleiding door de directie en ouders. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. De bijeenkomst duurt tussen 1 en 1,5 uur.

Open dagen 2019
Maandag 7 oktober 19.30 uur
Vrijdag 11 oktober 10.30 uur

Open dagen 2020
Woensdag 12 februari 10.30 uur
Donderdag 27 februari 19.30 uur

Woensdag 13 mei 10.30 uur
Donderdag 28 mei 19.30 uur

Lukt het niet om bij deze bijeenkomsten langs te komen dan kunt u altijd een afspraak maken met de directie (directie@barbaraschool.nl).

Ouderinitiatief
Een fijne school voor je kind? Hoor het zelf van ouders van de Barbaraschool op het Eikenplein. Ouders van kinderen op de Barbaraschool organiseren op eigen initiatief een avond bij een ouder thuis om ervaringen te delen en vragen te beantwoorden. Alle ouders die op zoek zijn naar een goede en leuke buurtschool voor hun kind zijn welkom. Meld u aan door een email te sturen naar ouderinitiatiefbarbaraschool@gmail.com.

Bijeenkomsten 2019:
Nog niet bekend. U kunt natuurlijk wel kenbaar maken dat u interesse heeft.