Open dagen voor nieuwe ouders

Welke school krijgt van u het vertrouwen om acht jaar onderwijs te geven aan uw kind?

Het maken van een schoolkeuze voor uw kind is niet zomaar iets. Uw kind is nog jong en in ontwikkeling, wat is belangrijk voor uw kind, waar voelt u zich zelf prettig bij?  Daarom adviseren we u om meerdere basisscholen te bezoeken zodat u een goed beeld  krijgt van de verschillende scholen.

Op de Barbaraschool organiseren we meerdere keren per jaar open dagen voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool. Tijdens deze informatiebijeenkomsten maakt u kennis met de Barbaraschool door middel van een presentatie en rondleiding door de directie en door ouders. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. De bijeenkomst duurt 1 uur.

Open dagen 2020
Dinsdag 6 oktober 19.30 uur
Donderdag 22 oktober 19.30 uur

In verband met de maatregelen rondom Covid-19, moet u zich aanmelden voor deze bijeenkomsten. Stuurt u dan een mail naar directie@barbaraschool.nl en geeft u daarbij aan met hoeveel personen u komt.

Lukt het niet om bij deze bijeenkomsten langs te komen dan kunt u altijd een afspraak maken met de directie (directie@barbaraschool.nl).