Open dagen voor nieuwe ouders

Welke school krijgt van u het vertrouwen om acht jaar onderwijs te geven aan uw kind?

Het maken van een schoolkeuze voor uw kind is niet zomaar iets. Uw kind is nog jong en in ontwikkeling, wat is belangrijk voor uw kind, waar voelt u zich zelf prettig bij?  Daarom adviseer ik u meerdere basisscholen te bezoeken om een goed beeld te krijgen van de verschillende scholen.

Op de Barbaraschool organiseren we meerdere keren per jaar open dagen voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool. Tijdens deze informatiebijeenkomsten maakt u kennis met de Barbaraschool door middel van een presentatie en rondleiding door de directie en ouders. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. De bijeenkomst duurt tussen 1 en 1,5 uur.

Open dagen 2019
Dinsdag 29 januari  19.30 uur
Vrijdag 1 februari 10.30 uur

Dinsdag 16 april 19.30 uur
Vrijdag 10 mei 10.30 uur

Lukt het niet om bij deze bijeenkomsten langs te komen dan kunt u altijd een afspraak maken met de directie (directie@barbaraschool.nl).