Open dagen voor nieuwe ouders

Welke school krijgt van u het vertrouwen om acht jaar onderwijs te geven aan uw kind?

Het maken van een schoolkeuze voor uw kind is niet zomaar iets. Uw kind is nog jong en in ontwikkeling, wat is belangrijk voor uw kind, waar voelt u zich zelf prettig bij?  Daarom adviseren we u om meerdere basisscholen te bezoeken zodat u een goed beeld  krijgt van de verschillende scholen.

Op de Barbaraschool organiseren we meerdere keren per jaar open dagen voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool. Tijdens deze informatiebijeenkomsten maakt u kennis met de Barbaraschool door middel van een presentatie en rondleiding door de directie en door ouders. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. De bijeenkomst duurt 1 uur.

Vanwege de veiligheidsmaatregelingen rondom het Covid-19 zijn we genoodzaakt de informatiebijeenkomsten anders te organiseren. Op de onderstaande data zijn er overdag mogelijkheden om kennis te maken met de school zowel digitaal als fysiek. Er zijn geen avondbijeenkomsten.

Open dagen 2021

via zoom
Dinsdag2 maart  2021
via zoom
Dinsdag13  april   2021
Donderdag 20 mei    2021

Stuur u een e-mail naar directie@barbaraschool.nl om u aan te melden.

Lukt het niet om op een van deze dagen af te spreken? Dan maken we graag op een ander moment een afspraak met u.