Buitenschoolse opvang

Welkom bij Partou kinderopvang! 
In de Barbaraschool op onze vestiging BSO Eikenplein biedt Partou buitenschoolse opvang aan. 

De BSO is gericht op schoolgaande kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Hier worden kinderen na school, tijdens studiedagen en tijdens schoolvakanties opgevangen. Wij vangen kinderen op van de volgende scholen: Barbaraschool, Linneausschool, Aldoende en de Pinksterbloem.

Ons activiteitenaanbod is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Ons team bestaat uit creatieve en sportieve pedagogisch medewerkers die leuke activiteiten ondernemen met de kids. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, bouwen, knutselen, koken en sport en spel in de gymzaal of buiten. 

Daarnaast worden er ook diverse workshops aangeboden zoals wereldse-muziek, dans, yoga, toneel enz. Heeft uw kind even geen zin om aan een activiteit deel te nemen dan is er voldoende ruimte om te ontspannen en een boekje te lezen. Ook gaan we iedere dag naar buiten en lopen geregeld het Oosterpark in voor een frisse neus. 

Openingstijden
De BSO is na schooltijd geopend van 14:00 tot 18:30. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is onze BSO geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Op officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Ons team
Ons team bestaan uit vier talentvolle en goed op elkaar ingespeelde pedagogisch medewerkers. Ook hebben wij regelmatig een stagiaire die ons team komt versterken. 

Nieuwsgierig geworden?
Komt u een kijkje nemen op onze BSO? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding.
Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling klantenservice op nummer 088- 235 75 00 of neem een kijkje op www.partou.nl

Locatie BSO Eikenplein
Eikenplein 3 
1019 JV Amsterdam
020 – 418 50 06