Gebouw en faciliteiten

Het historische gebouw aan het Eikenplein is volledig in gebruik genomen door de kinderen. In de gangen hangen historische prenten tegenover kindertekeningen, kunstprojecten en prachtige fotos.

Onze school beschikt over een prachtige authentieke aula met een podium waar kinderen regelmatig op staan om bijzondere momenten samen te vieren zoals: het startfeest, opening en sluiting van de Kinderboekenweek, het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest en de Kerstmarkt, de Talentenshow en het afscheid van groep 8. De aula wordt dagelijks gebruikt om rustig te kunnen werken en lezen. Het is een plek waar zowel kleuters als kinderen van groep 8 informatieboeken kunnen vinden.

Naast de aula beschikt de Barbaraschool over een grote zolder. In deze prachtige open ruimtes krijgen de kinderen hier lessen beeldende vorming.