Welkom

De Barbaraschool is een kleine buurtschool in een prachtig gebouw, gelegen aan het Eikenplein dicht bij het Oosterpark.

De meeste kinderen wonen in de Oosterparkbuurt en hebben verschillende culturele- en religieuze achtergronden. Deze verschillen vormen mede de basis om respectvol met elkaar om te leren gaan. De kinderen worden positief tegemoet getreden en leren elkaar complimenten  geven.

Wilt u meer informatie over de Barbaraschool of wilt u uw kind aanmelden dan kunt u een afspraak maken met Jeroen van Huizen, directeur: tel. 020- 6650790 of j.vanhuizen@barbaraschool.nl

Sint Maarten viering op het Eikenplein

De Barbaraschool organiseerde op 11 november een indrukwekkende  lampionnentocht voor de hele buurt. Een grote groep kinderen en hun ouders verzamelden zich op het Eikenplein.  De bovenbouw had pompoensoep gemaakt en er waren groentensnacks. Het hoogtepunt was de optocht door het met kaarsjes verlichtte Oosterpark. Op het plein en in de muziekkapel van het park was live muziek. Onderweg werd snoep uitgedeeld door ouders en docenten van de school. Bij terugkomst op het plein kon iedereen zich warmen aan de vuurkorf en nog een laatste lied zingen. Het was een mooie avond. 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht